Električni radiatorji za kopalnic - VIGO EHR

Električni radiatorji za kopalnico VIGO

Kopalnica ne more biti brez radiatorja, običajno pa je ta v njej tudi v primeru, če se odločimo za talno gretje. Ni pa nujno, da je kopalniški radiator povezan s centralnim sistemom ogrevanja, ampak gre lahko za samostojno grelno enoto ali telo, ki je neodvisno od centralnega sistema. Četudi bi se ta pokvaril, bi bila naša kopalnica še vedno topla. Poleg tega pa lahko tako neodvisno in samostojno grelno enoto uporabimo tudi v prehodnih obdobjih. In prav temu so namenjeni električni radiatorji za kopalnico VIGO.

Gre za izdelek turškega proizvajalca Vigo, ki je znan po varčnih električnih radiatorjih za vse prostore. V svoji ponudbi imajo različna grelna telesa z visoko učinkovitostjo, ki so priljubljena za uporabo tako v zasebnih kot drugih objektih. Različni modeli so prilagojeni različnim potrebam po ogrevanju ter zasnovni tako, da kar se da učinkovito ogrejejo vsak prostor. Linija Vigo EHR pa predstavlja izdelke, ki so namenjeni prav kopalnicam. Električni radiatorji za kopalnico VIGO so tako zasnovani tako, da lahko z njimi ogrevate kopalnico in na njih tudi sušite perilo.

Kot vsi ostali VIGO električni radiatorji, se tudi tisti iz linije EHR ne pregrevajo, kar je vsekakor zelo pomembno za varno uporabo. Zaradi tega pa so tudi veliko bolj varčni kot kakšna druga grelna telesa. Prav zaradi tega so danes električni radiatorji postali zelo priljubljeni. Največkrat se uporabljajo prav v kopalnicah, katerih uporaba je veliko bolj prijetna, če nam je v njih toplo.

Električni radiatorji Vigo EHR so tako odlična rešitev za vse, ki bi radi v kopalnico namestili dodatno grelno telo. Uporabljajo se lahko kot pomožno grelno telo ali pa kot edini vir ogrevanja, saj so v ta namen zelo učinkovito. Pomembno je le, da izberemo radiator primernih dimenzij in moči za določeno kvadraturo prostora. Pri tem si lahko pomagamo z informacijami, ki jih dobimo na spletni strani Silenos-ogrevanje.si. Na njej si lahko ogledamo različne modele kopalniških električnih radiatorjev ter se odločimo za nakup enega od njih.