vodni bari spring

Kaj pridobi podjetje z odločitvijo za vodne bare Spring?

Vodni bari Spring so odlična rešitev za podjetja, ki želijo svojim zaposlenim in obiskovalcem zagotoviti praktičen dostop do neoporečne pitne vode. Posebnost teh barov je v tem, da se v njih nahajajo posebni filtri za vodo, ki poskrbijo za ustrezno čiščenje vode. Iz vode se prek njih odstranijo vse morebitne primesi, onesnaževalci in bakterije.

Katere so še prednosti vodnih barov Spring?

Poleg tega, da filtri za vodo zagotavljajo vodo brezhibne kakovosti, pa vodni bari ponujajo še številne druge prednosti. Njihova posebnost je v tem, da za svoje delovanje uporabljajo vodo neposredno iz vodovodnega sistema. To pomeni, da je treba avtomate zgolj priklopiti na ustrezen vir. Naknadno poseganje v delovanje naprave ni več potrebno. Za primerjavo lahko vzamemo vodne galone, pri katerih je treba stalno dovajati nove posode za vodo, to pa s sabo prinese številne nevšečnosti, stroške ter odpadno plastično embalažo. Če se odločimo za vodne bare Spring, so nam tovrstne skrbi prihranjene.

Ker je poskrbljeno tudi za prefinjen design avtomatov, bodo ti v vaše poslovne prostore vnesli estetsko popestritev. S tem, ko se bodo vodni bari nahajali na stalnem dosegu, bodo vaši zaposleni z navdušenjem pogosto posegali po vodi. Možnosti, da bi prišlo do dehidracije na delovnem mestu, se bodo tako bistveno zmanjšale, delovna produktivnost pa posledično povečala. Zaposleni si bodo lahko postregli z vodo želene temperature. Poleg tega pa bodo na vrelo vodo za pripravo čaja čakali le nekaj sekund. Filtri za vodo v baru pa bodo poskrbeli za to, da bodo vaši zaposleni deležni le najboljše vode.

Kako delujejo vodni bari Spring?

Kot smo že omenili, se vodne bare priključi neposredno na vodovodno omrežje. V njihovi notranjosti se nahaja posebna filtracija, ki vodo prečiščuje v več nivojih. Najprej poseben filter iz aktivnega olja zadrži večje delce, ki se nahajajo v sistemu. UV lučka v nadaljevanju uniči vse bakterije in druge onesnaževalce. Filter iz oglja kokosovih vlaken poskrbi za dodatno očiščenje, sedimentni filter pa iz vode odstranjuje apnenec oziroma vodni kamen.

Vir: vodnibar.si