Nitrilne rokavice za enkratno uporabo

Bi želeli kupiti kakovostne medinske oziroma delovne nitrilne rokavice, ki se uporabljajo v različne namene – recimo pri izvajanju različnih storitev, v kozmetičnih in drugih salonih? Kje jih kupiti, da bodo čim bolj kakovostne in da jih boste dobili po čim nižji ceni? Če imate kozmetični salon, potem veste, da gre za potrošni material, ki je pri izvajanju storitev nujno potreben, saj je v salonu treba zagotoviti najvišjo stopnjo higiene in varnosti.

Zaradi tega morajo biti sterilne nitrilne rokavice za enkratno uporabo v kozmetičnih in drugih salonih vedno na zalogi, prav tako pa jih pri svojem delu uporabljajo tudi marsikje drugje. Pri tem pa je zelo pomembno, kakšne kupite, saj med njimi obstajajo velike razlike.

Nitrilne rokavice 100 kos

V kolikor se že dalj časa ukvarjate z nudenjem kozmetičnih storitev, potem se vam je zagotovo že zgodilo, da ste pomotoma kupili rokavice, ki so bile vse prej kot kvalitetne. Zaradi tega ste bili gotovo slabe volje, saj s takimi rokavicami ni možno nemoteno delati. Četudi je bila njihova cena še tako nizka, vam je bilo gotovo žal vsakega centa, ki ste jih odšteli zanje, saj so bile bolj ali manj neuporabne, vas spravljale v slabo voljo ali pa so vam onemogočale kvalitetno izvajanje storitev. Zaradi tega je zelo pomembno, da kupite čim bolj kakovostne, zaradi česar je treba pred izbiro malo pobrskati po spletu oziroma pogledati pri različnih ponudnikih, kaj vam nudijo.

Pri izbiri in nakupu bodite zato pozorni na to, da:

– ne vsebujejo pudra in lateksa,

– so kislinsko odporne,

– sterilne,

– odporne na alkohol in kisline.

Pri izbiri bodite pozorni tudi na velikost, pri čemer imate navadno na voljo možnosti S, M ali XL. Katera bi bila najbolj primerna za vas, je odvisno od velikosti vaše dlani. Prav tako pa pri nakupu preverite, koliko rokavic dobite v enem pakiranju ter izračunajte ceno za en par. Tako boste lažje primerjali cene pri različnih ponudnikih ter ugotovili, kateri med njimi vam kakovostne nitrilne rokavice ponuja po najnižji ceni.