stretch folija

Ročna stretch folija za pakiranje izdelkov

ročna stretch folijaZa pakiranje izdelkov različnih vrst in dimenzij se pogosto uporablja raztegljiva ročna stretch folija. To ni naključje, saj gre za odličen pakirni material, ki je vsestransko uporaben v različne namene, predvsem pa je z njim mogoče zagotoviti kakovostno pakiranje izdelkov in te s takšnim pakirnim materialom tudi učinkovito zaščititi pred zunanjimi vplivi in poškodbami. Zaradi vsega naštetega se uporablja v številnih obratih, v skladiščih, podjetjih in povsod drugje, saj gre za izredno vsestranski, uporaben in odporen material, ki se pri pakiranju resnično dobro obnese.

Premišljena rešitev za pakiranje

Ročna stretch folija predstavlja izredno premišljeno zasnovano rešitev za pakiranje, ki se vedno pogosteje uporablja in nadomešča tudi mnoge druge pakirne rešitve. Ima namreč vrsto odličnih lastnosti, zaradi katerih lahko rečemo, da gre za kakovosten pakirni material, ki se pri pakiranju in ovijanju izdelkov zelo dobro obnese, ne glede na to, za kakšne izdelke gre, saj je ta material oziroma rešitev za pakiranje:

  • vsestranska,
  • zelo enostavna za uporabo,
  • kakovostna,
  • takšna, da nudi izredno dobro zaščito,
  • cenovno ugodna,
  • zelo vzdržljiva,
  • praktična za uporabo.

Hitro pakiranje izdelkov manjših dimenzij

stretch folija za ovijanje paletRočna stretch folija je močno raztegljiv material, ki je namenjen ročnemu pakiranju, torej pakiranju brez pomoči strojev. Zaradi tega je bolj primerna za izdelke manjših dimenzij oziroma izdelke, ki niso preveliki, da jih ne bi mogli dobro oviti in zapakirati kar na roke. Pri tako velikih izdelkih je treba za kakovostno pakiranje uporabiti strojno folijo, ki je prav tako na voljo za nakup, medtem ko pri nekoliko manjših izdelkih z ročnim pakiranjem ni nobenih težav. To poteka hitro in učinkovito, izdelek se zgolj ovije, nato pa se ga folija sama dobro oprime, s čimer je poskrbljeno za to, da je izdelek kakovostno pakiran in dobro zaščiten.

Cenovno ugodna rešitev za pakiranje

Poleg vseh naštetih prednosti pa ročna stretch folija odlično rešitev predstavlja tudi zaradi svoje cenovne ugodnosti. Če njeno ceno primerjamo s cenami drugih pakirnih rešitev ter ob tem razmislimo tudi o tem, kaj vse omogoča in za kako vsestranski in kakovosten pakirni material gre, hitro ugotovimo, da je njena cena nadvse ugodna. Njen nakup oziroma uporaba se tako več kot splača tudi s cenovnega vidika, sploh ker se jo zaradi visoke raztegljivosti pri uporabi porabi dokaj malo, torej boste imeli en zavoj za kar nekaj časa. Če razmišljate o njenem nakupu, tako čim prej obiščite intercommerce.si in si oglejte ponudbo različnih vrst, debelin in dimenzij.