UV lučka za nohte

UV lučka za nohte je super

UV lučka za nohte z UV svetlobo posuši lak na nohtih in ga dobro utrdi. Gre za majhno napravico, ki jo običajno uporabljajo v kozmetičnih salonih za hitrejše in bolj optimalno sušenje določenih vrst laka za nohte, ki jih brez uporabe svetilke sploh ne motete dobro utrditi. To je tudi eden od razlogov, da je lak za nohte, ki vam ga nanesejo v kozmetičnem salonu ali pri manikerki, veliko bolj obstojen in vzdržljiv, kot če si nohte namažete kar sami doma.

Kakovosten lak in sušenje z lučko

Razlika se seveda skriva tudi v kvaliteti in vrsti laka, saj kozmetičarke in manikerke uporabljajo le profesionalne lake odlične kakovosti, ki imajo veliko boljše lastnosti kot običajni laki za nohte, ki jih lahko kupite po drogerijah in trgovinah. Takšni laki za nohte omogočajo tudi veliko lažje nanašanje, in če ste imeli do sedaj vedno občutek, da laka ne znate lepo nanesti, jih morate vsekakor preizkusiti. Za res dobro utrjevanje takšnega laka pa poskrbi UV lučka za nohte MollonPro. Tako lak postane manj krušljiv in se lepše oprime nohta oziroma podlage, manikira pa veliko bolj obstojna na daljši rok. Zaradi tega se čas popolne manikire lahko močno podaljša.

Kot v kozmetičnem salonu

Prav zaradi tega takšen način lakiranja običajno uporabljajo ženske, ki si v vsakem trenutku želijo popolnega videza, pa tudi tiste, ki so zelo zaposlene z drugimi obveznostmi in enostavno nimajo časa za pogosto lakiranje nohtov. Vendar pa se lahko UV lučka za nohte tudi kupi, kar pomeni, da vam za takšno vrsto manikire ni treba hoditi v kozmetični salon, ampak lahko zanjo poskrbite kar doma. In to na zelo enostaven način ter le v nekaj minutah. Vse, kar potrebujete za to je poleg lučke še primeren lak za nohte, pri čemer vam priporočamo, da uporabite profesionalnega, saj bo tako rezultat najboljši.