Veganska kozmetika, prijazna do vaše kože

Essentiq je slovenska blagovna znamka, ki vam ponuja številne veganske izdelke za nego kože, obraza, telesa, las. Ta odlična veganska kozmetika je izdelana iz naravnih sestavin, ki niso prijazne le do živali, ampak tudi do okolja in do ljudi. Gre namreč za ekološke izdelke, ki imajo tudi certifikat, da vsebujejo kar več kot 98 % naravnih sestavin. Zaradi tega so gotovo dobra izbira za nego vaše kože in se velja pogledati njihovo ponudbo.

Sestavine, ki vas bodo navdušile

Če ste zelo skrbni pri izbiri kozmetike, potem verjetno prav pri vsakem izdelku preberete vse sestavine, ki jih ta vsebuje. Veganska kozmetika tako ne sme vsebovati nobenih živalskih sestavin in ne sme biti testirana na živalih, a to ni vse, kar je pri sestavinah izbranih izdelkov za nego pomembno. Zagotovo želite, da ti ne bi vsebovali ničesar, kar bi škodilo okolju ali vaši koži.

Dejstvo je namreč, da veliko izdelkov za nego številne sestavine, ki niso nujne prijazen do vas ali do okolja. Med drugim lahko konvencionalni kozmetični izdelki vsebujejo formaldehid, parabene, različna umetna barvila in dišave, sulfate, gensko spremenjene organizme in različne druge sestavine, ki se jim sami gotovo želite že na daleč izogniti, kaj šele, da bi jih želeli nanašati na svojo kožo. Zaradi tega boste nad sestavinami, ki jih vsebuje veganska kozmetika Essentiq, zagotovo več kot navdušeni, saj so te res naravne ter ne vsebujejo prav ničesar škodljivega, ampak so naravne in celo ekološke ter veganske.

Pridobite vse informacije na spletu

Najbolje pri tem pa je, da lahko to, kaj vsebuje določen izdelek Essentiq, enostavno preverite kar na spletu. Če obiščete njihovo spletno trgovino essentiq.si, boste pri vsakem izdelku namreč našli seznam natančno navedenih sestavin, ki si jih lahko v miru ogledate in preverite. Prav tako je lepo razloženo, kakšne učinkovine so v določenem izdelku in kakšen učinek imajo na vašo kožo, zraven so vsi certifikati, ki jih ima določen izdelek, pa tudi vse ostale informacije, ki bi vas morda zanimale.