avtokleparstvo Ljubljana - AC Trobec

Avtokleparske storitve za vse vrste vozil

avtokleparske storitve
Avtokleparske storitve – AC Trobec

Karoserija avtomobila je zasnovana tako, da je po eni strani dokaj trdna, po drugi strani pa se tudi dokaj hitro poškoduje. Že samo malce večja toča lahko na njej pusti precej velike posledice, ravno tako pa lahko do poškodb pride iz drugih razlogov. V primeru toče, avtomobilske nesreče ali kakšnega drugega razloga, zaradi katerega pride do poškodb na vozilu, so potrebne avtokleparske storitve, s katerimi se poškodbe sanira oziroma popravi.

Odprava posledic toče

Avtokleparske storitve lahko zelo dobro poskrbijo za odpravo vseh posledic toče. Slednja lahko dokaj močno poškoduje karoserijo oziroma na njej pusti udrtine, ki jih je treba izravnati ter tako poskrbeti, da bo karoserija spet takšna kot prej. Ker gre za pogost problem, so se kleparji pri tem delu že zelo izurili in znajo s sodobnimi metodami poskrbeti za zelo hitro sanacijo takšnih poškodb. Po potrebi vam pa vam lahko zamenjajo tudi luč, steklo ali kakšen drug del vozila, ki ga je toča ravno tako poškodovala.

Odprava poškodb zaradi prometne nesreče

Vozila, ki so bila udeležena v prometni nesreči, imajo navadno močno poškodovano karoserijo. Zato so nujne avtokleparske storitve, s katerimi se to spet izravna oziroma spravi na svojo mesto. To, koliko časa bo trajalo popravilo in kako zahtevno bo, je sicer odvisno od tega:

  • kako močno je avto poškodovan,
  • kateri deli vozila so poškodovani,
  • za kakšne vrste poškodb gre,
  • za kakšno vrsto vozila gre,
  • ali je treba zamenjati tudi kakšen drug del.

AC Trobec - avtokleparstvo in avtoličarstvoV vsakem primeru pa je avto pametno peljati tja, kjer lahko zanj kar se da najbolje poskrbijo. Zaradi tega je pomembno, da ne izberete le izkušenega kleparja, ampak ponudnika, ki poleg kleparskih nudi tudi ličarske storitve. Le tako bo lahko vaš avto res spravil v brezhibno stanje, saj je običajno pri odpravi poškodb zaradi prometne nesreče na vozilu treba poleg klepanja poskrbeti tudi za ličarstvo. Včasih pa je še pred tem treba tudi zamenjati kakšen del vozila ali odpraviti okvaro, do katere je prišlo v prometni nesreči, zato je pomembno, da vam na istem mestu lahko uredijo tudi to.