test-ljubljana.com

Covid test Ljubljana – hitro do rezultatov 

Kje lahko opravite najhitrejši covid test Ljubljana? Kam se odpraviti, če potrebujete hitro antigensko testiranje in bi želeli rezultate vedeti čim prej? Kaj pa narediti v primeru, ko potrebujete PCR testiranje – kje izvajajo tega, koliko stane in v kakšnem primeru vas nanj napoti zdravnik? V vsakem primeru pa tiste, ki se morajo testirati, največkrat zanima to, koliko časa traja, da bodo dobili rezultat. Običajno tega dobite v obliki SMS sporočila, ravno tako pa boste dobili tudi izvid v zVEM ter EU digitalni certfikat, torej vse, kar potrebujete. 

Kako čim hitreje do rezultatov? 

covid testiranje ljubljanaČe potrebujete covid test Ljubljana in bi ga radi opravili čim hitreje, potem vam bodo spodaj navedeni nasveti gotovo koristili. Najprej pa je treba vedeti, kakšno vrsto testiranja sploh potrebujete, saj obstajata dve metodi, in sicer: 

  • hitro testiranje oziroma HAG, ki je cenejše in pri katerem rezultate izveste prej, 
  • PCR testiranje, ki je dražje in pri katerem rezultate dobite nekoliko kasneje, saj je vzorce treba poslati v laboratorij. 

V vsakem primeru pa se na testnih mestih trudijo za to, da rezultate stranke dobijo čim prej, ne glede na to, za kakšno metodo testiranja gre. O tem, kdaj točno boste dobili rezultate, pa se gotovo splača vprašati, še preden vam opravijo testiranje. Tako boste s tem vnaprej seznanjeni in boste točno vedeli, kdaj lahko pričakujete rezultat. 

Na testiranje pridite pripravljeni 

Če želite priti do rezultatov čim hitreje, je pomembno, da na testiranje pridete pripravljeni. S seboj morate imeti: 

  • svojnosebni dokument, 
  • kartico zdravstvenega zavarovanja, 
  • pri pozitivnem rezultatu testiranja doma ali pozitivnem izvidu v preteklosti, s seboj prinesite tudi dokazilo o tem – če je bila pri vas okužba že potrjena, bo namreč hitro testiranje za vas cenejše ali v določenih primerih celo brezplačno. 

HAG testiranje ljubljanaSeveda pa ne pozabite preveriti tudi urnika, kdaj lahko pri določenem ponudniku opravite covid test Ljubljana. Če morda določen ponudnik ne dela takrat, kot bi vam ustrezalo, je smiselno preveriti še kakšnega drugega ponudnika, saj nekateri delajo od jutra do večernih ur. Ravno tako pa ne pozabite tudi tega, ali se je treba na testiranje naročiti, ter tega, na katerih lokacijah ima ta ponudnik testna mesta ali točke, ter to, kakšna je trenutna cena testiranja. Če se vam ta zdi visoka, se vsekakor splača pogledati tudi cene drugje, saj te niso povsod enake.