beli radiatorji Glamox

Elegantni beli radiatorji, ki pašejo povsod

Opremljanje prostorov mora biti premišljeno, saj je treba poskrbeti za to, da se vse elemente in opremo prostora slogovno in estetsko uskladi v skladno celoto. Pri tem običajno razmišljamo predvsem o talnih oblogah in pohištvu, a tudi grelna telesa predstavljajo pomemben element prostora, brez katerega marsikdaj ne gre. Elegantni beli radiatorji poskrbijo za to, da opremljanje ne bo prav nič težko, saj so premišljeno dizajnirani tako, da pašejo prav povsod.

Električni grelniki s čudovitim dizajnom

beli radiatorjiTudi estetika je eden od razlogov, zakaj se vedno več ljudi odloča za talno gretje, seveda pa tega povsod ni možno urediti. To pa še ne pomeni, da niso na voljo načini ogrevanja, ki so prav tako estetski. Takšni so na primer nadvse elegantni in skrbno oblikovani beli radiatorji skandinavskega proizvajalca Glamox, ki:

  • so v prostoru praktično neopazni in nemoteči,
  • so minimalistično oblikovani,
  • se lepo podajo k različnim slogom opremljanja,
  • so za svoje prvovrstno oblikovanje prejeli več oblikovalskih nagrad.

Lepi in učinkoviti beli radiatorji

beli radiatorji na elektrikoOmenjeni beli radiatorji, ki so sicer na voljo tudi v mnogih drugih barvah, pa niso le zelo lepi, saj jih poleg premišljenega in odličnega dizajna odlikujeta tudi funkcionalnost in visoka učinkovitost. Gre torej za prvovrsten izdelek, s katerim je možno pri še tako nizkih zunanjih temperaturah poskrbeti za prijetno toplino v notranjosti. Poleg tega pa imajo omenjeni grelniki še to prednost, da prostor, v katerega so nameščeni, ogrejejo resnično zelo hitro. S tem je možno z njimi poskrbeti za vse potrebno udobje pri ogrevanju prostorov in za to, da se v njih prijetno in dobro počutimo.

Pri tem imate na razpolago številne modele, kar vam omogoča veliko možnosti izbire in prilagoditev izbranega modela, njegove moči, dimenzij in preostalih lastnosti vašim potrebam, pa tudi značilnostim prostora, kamor bo nameščen. Velikost grelnika je treba vedno izbrati glede na velikost prostora, v katerega bo nameščen, prav tako pa je treba pri izbiri upoštevati tudi vse druge njegove značilnosti. Tako boste pri ogrevanju najlažje dosegli kar se da najvišjo učinkovitost – torej to, da bo prostor hitro ogret in da bo temperatura v prostoru takšna, kot jo potrebujete za udobno uporabo oziroma bivanje.