dizajnerski radiatorji Glamox

Električni dizajnerski radiatorji

V zadnjem času so zelo priljubljeni postali električni dizajnerski radiatorji. Veliko arhitektov in notranjih oblikovalcev jih pri opremljanju postavlja na vidno mesto, saj so oblikovani na zelo zanimiv in estetski način. To še posebej velja za modele norveškega podjetja Glamox, ki jih odlikuje odlično oblikovanje. Nekateri njihovi modeli so prejeli tudi nagrade za dizajn, kar je še en dokaz, da radiator lahko postane tudi okras prostora. Če je poleg lepega dizajna še učinkovit pri ogrevanju, pa še toliko bolje – in za modele podjetja Glamox to vsekakor velja.

Skandinavski dizajn in kakovost

Glamox je blagovna znamka, ki kakovost in učinkovitost pri ogrevanju združuje s prvovrstnim oblikovanjem. Kot že rečeno, so za oblikovanje svojih modelov prejeli tudi že kar nekaj nagrad, poleg tega pa se nenehno trudijo za to, da so njihovi modeli tudi estetsko čim bolj dovršeni. To ne velja le za njihovo obliko, ampak tudi za možnost izbire različnih barv pri nekaterih serijah.

Pri oblikovanju svojih modelov tako sledijo skandinavskemu dizajnu, ki velja za enega najboljših na svetu. Hkrati pa so skandinavske zime tudi zelo mrzle, zato se v podjetju dobro zavedajo, da je poleg dobrega dizajna strankam treba ponuditi tudi funkcionalnost – čim bolj učinkovito ogrevanje in čim več udobja. Dobro oblikovanje je namreč tisto, ki ne poskrbi le za to, da je končni izdelek lep, ampak da je ta tudi čim bolj prijazen do uporabnika oziroma mu omogoča čim bolj enostavno uporabo. Zato lahko z gotovostjo rečemo, da so električni dizajnerski radiatorji Glamox vsekakor zelo kakovostni.

Varčevanje pri porabi energije

Poleg vsega naštetega pa imajo dizajnerski radiatorji Glamox še to odlično lastnost, da za svoje delovanje porabijo kar se da malo električne energije. To pomeni, da gre za zelo varčne modele, ki so nadvse energetsko učinkoviti. Imajo namreč vgrajeno zaščito proti pregrevanju, zato ne trošijo energije po nepotrebnem, poleg tega pa imajo tudi zelo precizen termostat, ki se hitro odzove na kakršno koli nihanje temperature v prostoru in temu tudi prilagodi. Zaradi tega lahko rečemo, da Glamoxovi radiatorji niso le kakovostni in učinkoviti, ampak tudi varčni.