električni radijatori za kupatilo

Električni kopalniški radiatorji lepega videza

električni kupaonski radijatori
Električni kupaonski radijatori – Silenos-grijanje.com

Električni kopalniški radiatorji so lahko tudi zelo lepega in elegantnega videza. S svojo estetsko obliko se lepo podajo v prav vsako kopalnico, saj so oblikovani tako, da ne predstavljajo le funkcionalnega elementa v prostoru, ampak tudi njegov okras. To še posebej velja za modele proizvajalca Radialight, ki se ponašajo z resnično premišljenim dizajnom s prav posebno sofisticiranostjo, hkrati pa so njihovi modeli izpopolnjeni tudi pri tehnični zasnovi, zato poskrbijo za prvovrstno ogrevanje in vse potrebno udobje.

Radiator, ki je hkrati ogledalo

Električni kopalniški radiatorji Radialight so na voljo v več različnih modelih. Med njimi so zanimivi tisti, ki združujejo dve ali več funkcij v enem elementu za kopalnico, torej ne poskrbijo le za njeno ogrevanje, ampak imajo še dodatne funkcije. Tako ima kar nekaj modelov tega proizvajalca nameščena tudi obešala za brisače, na katere jih lahko ne samo obesite, ampak jih na njih tudi sušite. Tako grelnik lahko uporabljate tudi kot sušilnik mokrih brisač ali perila, saj je zasnovan tudi za varno sušenje.

Poleg tega pa lahko med njihovimi modeli najdete tudi takšnega, ki ima prednjo stranico v obliki ogledala, kar je prav tako zelo priročno, saj ogledal v kopalnici ni nikoli preveč. Prav vsi modeli pa imajo še eno pomembno funkcijo – so namreč tudi okrasni element prostora in tega polepšajo s svojim elegantnim videzom.

Priročna rešitev tudi za zelo majhne kopalnice

električni radiatoriGrelnikov Radialight pa ne odlikuje le prekrasen videz, ampak tudi premišljeno in ekonomično oblikovanje. Njihova oblika je namreč prilagojena tako, da zasedejo kar se da malo prostora, prav tako pa imajo v ponudbi tudi modele za izjemno majhne kopalnice. Ti niso le majhni, ampak tudi zelo tanki. To sta na primer modela Quadro Visio (ki vgrajen zasede le 11 cm debeline) in Windy (ki vgrajen zasede samo 11,2 cm), medtem ko model Deva sicer zahteva nekoliko več prostora, a ga odlikuje odličen dizajn. Vsi modeli omogočajo enostavno montažo in uporabo ter so pri ogrevanju prostora zelo hitri, saj tega segrejejo v najkrajšem možnem času. Vsi modeli imajo tudi 5 let garancije.