Kolagen za lase in kožo

Kaj je kolagen in za kakšen prehranski dodatek gre?

kaj je kolagenVas zanima, kaj je kolagen, kako deluje in za kakšen prehranski dodatek sploh gre? Ste že slišali zanj in o tem, kako lahko izboljša strukturo in videz kožo, ali pa vas zanima, ali se lahko z njegovo pomočjo res znebite gub? Bi ga radi kupili, pa ne veste, katerega proizvajalca izbrati oziroma na kaj vse je treba biti pozoren pri nakupu takšnega izdelka? Potem je ta članek kot nalašč za vas, saj boste v njem dobili vse potrebne informacije, ki vas zanimajo.

Prehranski dodatek za lepšo kožo

Najlažje bi na vprašanje, kaj je kolagen, odgovorili, da gre za prehranski dodatek, ki poskrbi za lepšo kožo. Vsaj tako ga pozna večina ljudi, v resnici pa bi lahko na to vprašanje odgovorili tudi drugače: da gre za beljakovino, ki se skriva v telesu vsakega od nas. V našem telesu namreč med drugim skrbi tudi za boljšo strukturo kože, kar ima velik vpliv na to, kako je ta videti. Z izboljšanjem strukture kože je namreč mogoče poskrbeti za:

  • večjo elastičnost kože,
  • zmanjšanje globljih gub,
  • preprečevanja nastanka novih gub,
  • za bolj gladko kožo,
  • za to, da je koža bolj napeta in sijoča,
  • za lepši videz kože.

Izberite Novelius Medical!

Kolagen–NM hidro kolagen, 28 dnevnih doz
Kolagen–NM hidro kolagen, 28 dnevnih doz

Če ne veste, katerega proizvajalca izbrati, se odločite za hidrokolagen Novelius Medical, ki je na voljo v posebni, hidrolizirani obliki. Ta poskrbi za veliko boljšo absorpcijo, s tem pa tudi veliko večjo učinkovitost prehranskega dodatka na vašo kožo. Poleg tega pa omenjeni dodatek vsebuje tudi kolagenske peptide, posebne snovi, ki v telesu skrbijo za aktivno tvorjenje novega kolagena. To pomeni, da ga s prehranskim dodatkom Novelius Medical ne boste le vnesli v svoje telo, ampak spodbudili tudi njegovo naravno tvorjenje, kar bo gotovo vplivalo tudi na vašo kožo. Ta bo že po nekaj tednih rednega jemanja postala bolj elastična, napeta in sijoča, po še nekoliko daljšem jemanju pa boste začeli opažati tudi manj gub in na splošno izboljšan videz vaše kože. Zato ne odlašajte, ampak z jemanjem začnite še danes!