Električni radiator po ugodni ceni

električni radijator Vigo EPK
Električni radijator Vigo EPK

Vigo EPK Pro je odličen električni radiator, ki ga lahko kupite po ugodni ceni. Z njim lahko varno in priročno ogrevate najrazličnejše prostore, pa naj si gre za vaš dom, poslovni prostor, počitniški objekt ali kaj drugega. Pri tem lahko nastavite dnevni ali tedenski režim ogrevanja ter tako poskrbite za to, da je temperatura v prostoru vedno točno takšna, kot je to potrebno. Tako vas nikoli ne bo zeblo, ne glede na to, kakšne bodo zunanje temperature, saj vam bo naprava za učinkovito ogrevanje prostorov vedno pri roki. Lahko jo montirate na steno ali uporabite posebne samostoječe konzole, ki vam omogočajo tudi premikanje iz prostora v prostor.

Natančen digitalni termostat

Ena od prednosti, ki jo ima električni radiator Vigo EPK Pro, je zagotovo kakovosten digitalni termostat, ki vas bo navdušil s svojo natančnostjo in funkcijami, ki jih ponuja. Zaradi njega boste porabili tudi manj električne energije, saj se grelnik ne bo nikoli segreval po nepotrebnem – takoj ko bo termostat zaznal, da je temperatura v prostoru dosegla nastavljeno temperaturo na termostatu, bo prekinil dotok električne energije.

Hkrati pa imajo takšni sodobni grelniki vgrajen tudi senzor za prepoznavanje prisotnosti ljudi v prostoru in odprtih oken ali vrat, s čimer se izognete izgubam električne energije. Za še večji nadzor nad porabo in za to, da bo ogrevanje kar se da prilagojeno vašim potrebam, pa poskrbi možnost programiranja dnevnega ali tedenskega režima gretja.

Odločite se za priročno rešitev za ogrevanje!

Kakovosten električni radiator vsekakor predstavlja zelo dobro rešitev za ogrevanje. Na tržišču je na voljo mnogo različnih modelov, med katerimi lahko izbirate. Vsekakor pa se vam zaradi številnih prednosti, ki jih ponuja, zagotovo splača odločiti za grelnik Vigo EPK Pro, pri katerem kljub ugodni ceni dobite zelo veliko. Za lažjo odločitev vam naštevamo nekaj njegovih prednosti:

  • ugodna cena,
  • ekonomično delovanje,
  • enostavna montaža,
  • enostaven priklop,
  • zelo funkcionalen in natančen digitalni termostat,
  • uporaben senzor gibanja,
  • senzor za odprta vrata in okna,
  • varnostna zaščita,
  • primeren za alergike in astmatike.