zobozdravstvo Sekulić

Estetsko zobozdravstvo Sekulić 

Za lepše zobe poskrbi estetsko zobozdravstvo Sekulić. So pravi naslov, če bi želeli na zobe namestiti luske ali morda zobni nakit, ravno tako pa lahko poskrbijo za ravnanje vaših zob z nevidnim aparatom ali za njihovo beljenje s pomočjo laserja. Poleg vsega naštetega pa se ukvarjajo tudi z različnimi drugimi storitvami, ki vam lahko pomagajo do lepih zob. 

Katere storitve so vam na voljo? 

Estetsko zobozdravstvo SekulićEstetsko zobozdravstvo Sekulić vam pomaga do lepšega nasmeha. Nudijo vam številne storitve s tega področja, pri čemer uporabljajo najnovejše metode in vso sodobno tehnologijo. S tem svojim pacientom omogočajo posege brez bolečin in zelo dobre rezultate. Pri njih je obravnava vsakega pacienta celovita, zato so pravi naslov za vse, ki si želijo lepših zob. V ta namen uporabljajo: 

  • plombiranje zob z belimi plombami, 
  • namestitev zobnih lusk, 
  • lasersko beljenje zob, 
  • nevidni zobni aparat za ravnanje zob, 
  • zobni nakit. 

Bele plombe 

Bele plombe oziroma zalivke v današnjem času postajajo že skoraj standard, kar je tudi prav. Bele zalivke, ki so narejene iz sodobnih kompozitnih materialov, imajo namreč pred plombami iz amalgama, ki so se uporabljale nekdaj, številne pomembne prednosti, poleg tega pa so tudi videti veliko bolj estetsko. 

Zobne luske 

Zobne luske prekrijejo različne nepravilnosti na zobu. Gre torej za rešitve, ki polepša videz zoba. Uporablja se takrat, ko so na zobu razne nepravilnosti, ki jih je treba prekriti, ravno tako pa se z njeno namestitvijo poskrbi tudi za bolj bel videz zob. Poleg dragih laboratorijsko izdelanih lusk obstajajo tudi direktne zobne luske, ki so cenovno veliko bolj ugodne. 

Lasersko beljenje zob 

Zobe je možno polepšati tudi z beljenjem. Pri tem se uporablja laser, ki zobe pobeli zelo učinkovito. Na tak način se polepša barvo zobne sklenine, ki z leti potemni ali se obarva. Če z barvo vaših zob niste zadovoljni, se zato splača odločiti za lasersko beljenje zob, ki ga izvaja tudi estetsko zobozdravstvo Sekulić. 

Nevidni zobni aparat 

estetsko zobozdravstvoZa lepšanje nasmeha je pomemben tudi sam položaj zob. V določenih primerih je te treba poravnati, pri čemer zelo uporaben pripomoček predstavlja nevidni zobni aparat. Njegovo nošenje je udobno, zato se boste nanj hitro navadili. Poleg tega pa daje zelo dobre rezultate v relativno kratkem času, kar je še en razlog več, zakaj se ga splača nositi. Z njim je torej možno priti do še lepšega nasmeha.