Gel nohti so čudoviti

Vsaka ženska si želi, da bi bili njeni nohti videti čim bolj urejeno in tudi lepo. Kaj je komu lepo, kaj je komu všeč, pa se razlikuje od posameznice do posameznice, saj ima prav vsaka svoj okus in želje. Nekaterim so všeč čim bolj naravni nohti brez laka, drugim nalakirani nohti, tretje imajo rade na nohtih tudi različne dodatke ali okraske, ki jim dajo prav posebne videz. Zagotovo pa si prav vsaka želi, da bi njena manikira zdržala čim dlje, kar vam omogočajo gel nohti.

Gelish Laki ali Permanentni Laki

Imejte lepe nohte dalj časa

Gel nohti vam omogočajo praktično zelo lepe rezultate in to, da bo vaša manikira bolj trajna, kot če bi si na nohte nanesli klasični lak. Čas trajanja manikire je odvisen tako od vrste laka kot od postopka nanašanja in drugih dejavnikov. To je vsekakor super rešitev za vse zaposlene ženske, ki nočejo izgubljati dragocenega časa za urejanje, vendar želijo biti kljub temu vedno šik. Lak je zasnovan tako, da zdrži zelo dolgo časa brez krušenja, prask ali odstopanja. Običajno nohti prej zrastejo in je zato treba poskrbeti za novo urejanje, kot pa se tak lak okruši z njih.

Kako so videti gel nohti?

Če niste čisto prepričani, da veste, kako izgleda takšna manikira, uporabite spletni iskalnik in ugotovite. Preverite, ali vam je všeč, a verjamemo, da vam bo, saj so takšni nohti preprosto čudoviti. Seveda pa obstajajo tudi druge variante, ki vam morda bolj ustrezajo – odvisno od vašega okusa in tega, kaj želite z urejanjem nohtov doseči, kakšen videz želite in podobno.

Ena od možnosti so recimo tako imenovani gelish nohti, ki so prav tako izredno trajni in omogočajo pravzaprav permanentno manikiro, ki zdrži do 3 tedne. Takšni nohti so videti tudi zelo naravno, zato se marsikdo odloči zanje. Obstajajo pa tudi različne druge možnosti, saj je danes na tem področju na voljo res veliko izdelkov, med katerimi lahko izbirate, kar pomeni, da lahko vsaka ženska najde lak, ki jih najbolj ustreza.