Kateri gelish lak za nohte izbrati?

Če razmišljate o tem, da bi uporabili gelish lak, potem si gotovo želite čim bolj permanentne manikire. Kako obstojna in trajna bo ta, je odvisno tako od tega, katerega proizvajalca izberete, kot od tega, kakšni so vaši nohti, pa tudi od samega postopka nanašanja in utrjevanja. Načeloma tako imenovana permanentna manikira zdrži okrog 14 dni do 3 tedne.

Nekateri proizvajalci obljubljajo, da njihova permanentna manikira zdrži celo do 5 tednov, vendar je treba vedeti, da v tem času nohti zagotovo že zrastejo, zato je treba popravljati tako imenovani nohtni narastek oziroma manikiro odstraniti in ponovno poskrbeti za urejanje nohtov. Zelo pomembno pa je tudi, kako pripravimo noht na lakiranje, saj je od tega odvisna obstojnost manikire, pa tudi to, kako dobro izbrani gelish lak utrdimo. Seveda pa je bistveno tudi to, kateri lak sploh izberemo oziroma za katerega proizvajalca se odločimo.

Izbira je ogromna in marsikomu se je težko odločiti. Možnosti imate namreč res veliko. Pri tem je treba vedeti, da UV gel ali gel lak ni enako kot gelish lak, zato je treba biti pri nakupu res pozoren, da kupimo tisto, kar iščemo in da s tem izdelkom lahko res poskrbimo za permanentno manikiro. Najbolj zanesljivo bomo kvaliteten produkt dobili, če gelish lak kupimo tam, kjer ga kupujejo tudi kozmetični saloni. Prav zaradi tega vam priporočamo, da obiščete mollonpro.si in si ogledate njihovo ponudbo.

Z vsem, kar potrebujete za nego nohtov, vsakodnevno oskrbujejo vrsto kozmetičnih salonov, zato so njihovi izdelki na najvišji ravni. Pri njih boste našli tudi vse potrebno za permanentno manikiro. Pomembno je, da se pred začetkom dela oskrbite z ustreznimi pripomočki. Poleg samega laka je treba nohte na takšno manikiro tudi dobro pripraviti, odstraniti nohtno kožico ter razmastiti samo površino nohta. Zelo pomembno pa je tudi pravilno sušenje, ki se ga izvaja po plasteh pod ustrezno izbrano lučko: najprej osnovni ali bazni podlak, nato barvni lak in na koncu še nadlak za končno zaščito nohta.