Intercommerce vse za pakiranje

Pakiranje je lažje z Intercommerce.si            

intercommerceKako lahko poskrbite za kar se da najboljše pakiranje izdelkov? Kje iskati kakovostne rešitve v ta namen, kje imajo največjo izbiro in najnižje cene? Intercommerce.si je ponudnik, na katerega se velja obrniti, ko bi potrebovali določen material ali pakirno rešitev, saj imajo res veliko ponudbo takšnih izdelkov. Gre namreč za specializiranega ponudnika, ki vam bo pomagal poiskati najboljšo rešitev za vas.

Raznoliki pakirni materiali za različne potrebe

Intercommerce.si vam nudi raznolike pakirne materiale vseh vrst, pri čemer je njihova pestra ponudba oblikovana tako, da ustreza najrazličnejšim potrebam uporabnikov. Nanje se večkrat obračajo različna podjetja, ki iščejo najboljšo pakirno rešitev za določen produkt in z veseljem jim ga pomagajo najti. V primeru specifičnih potreb lahko ustrezno pakirno rešitev izdelajo tudi po meri oziroma poskrbijo za njeno dobavo, zato se nanje splača obrniti tudi v primeru, da imate kakšne posebne zahteve glede pakirnih materialov oziroma iščete pakirno rešitev, ki je nikjer ni moč kupiti. Na voljo so vam:

  • raznoliki pakirni materiali,
  • kakovostne rešitve za pakiranje,
  • pakirne rešitve za posebne zahteve,
  • pakirne rešitve po meri,
  • dodatni pripomočki za pakiranje,
  • pakirni stroji in druga orodja, ki se uporabljajo v ta namen,
  • lepilni trakovi in drugi pripomočki za zapiranje embalaž,
  • različne druge rešitve, ki pridejo prav vsem, ki se ukvarjajo s pakiranjem izdelkov.

Bi potrebovali folijo, škatlo ali drugo embalažo?

povezovalni trak PETIščete ustrezno embalažo? Vas zanima, na kakšen način bi bilo najbolje zapakirati nek izdelek? Bi radi določen izdelek zaščitili pred poškodbami, do katerih lahko pride pri transportu? Iščete pakirni material za izdelek, ki je zelo občutljiv na korozijo ali različne dejavnike iz okolja? Bi radi pred vplivi iz okolja dobro zaščitili gradbeni material ali pa vas zanima, kje kupiti kakovostne palete in kakšne so najboljše? Imate težavo, kako tovor pritrditi na paleto, zato iščete povezovalni trak ali folijo, s katero bi lahko dobro ovili vse skupaj?

Na spletni strani Intercommerce.si vam je na voljo celoten katalog embalažnih oziroma pakirnih rešitev, saj med njimi niso le različne vrste embalaže, temveč pravzaprav vse, kar potrebujete za pakiranje. Katalog je zelo obsežen, v njem pa lahko najdete ogromno različnih in zelo kakovostnih pakirnih rešitev, med katerimi lahko izbirate. Pri vseh izdelkih lahko tudi izbirate med različnimi dimenzijami ali možnostmi ter tako med njimi poiščete najboljšo varianto za svoje potrebe. Pri tem pa vam v podjetju lahko tudi svetujejo