kopalniški radiatorji - Glamox

Za kakovostno ogrevanje poskrbi kopalniški radiator

kopalniški radiatorBi radi poskrbeli za kakovostno in varno ogrevanje vaše kopalnice? Potem izberite kakovosten kopalniški radiator, s katerim bo ogrevanje enostavno, varno in učinkovito! Gre pravzaprav za grelnik, ki deluje s pomočjo električne energije in z njeno pomočjo ogreva prostor na želeno temperaturo. Tako je v prostoru poskrbljeno za ustrezno gretje, ne da bi imeli z urejanjem sistema ogrevanja prevelike stroške, saj so takšne električne ogrevalne naprave v primerjavi z drugimi sistemi ogrevanja precej cenovno ugodne.

Nizka cena, visoka učinkovitost

Kopalniški radiator na elektriko poskrbi za visoko učinkovitost pri ogrevanju, kljub temu da sama naprava sploh ni draga. Za večino modelov boste odšteli le nekaj sto evrov, kar je v primerjavi s toplotnimi črpalkami, pečmi in drugimi podobnimi napravami, ki stanejo več tisočakov, vsekakor zelo poceni. Poleg tega toplotne črpalke, peči in druge podobne naprave zahtevajo strokovno montažo ter ureditev celotnega sistema ogrevanja, ki prav tako ni poceni, saj je treba namestiti ustrezne cevi oziroma radiatorje itd.

električni radiator za brisačeUrejanje takšnega načina ogrevanja je tako zelo drago in tudi precej zapleteno in časovno zamudno, medtem ko električni grelnik le kupite, ga montirate na steno v kopalnici in priklopite, pa že deluje. Tako ni le visoko učinkovit in cenovno ugoden, temveč tudi enostaven za montažo in priklop. Zaradi tega priljubljenost takšnih grelnikov vsekakor narašča, čeprav so se že pred desetletji znašli v marsikateri kopalnici. A takrat nikakor niso bili tako učinkoviti, kot to velja za današnje modele, ki so zasnovani v skladu s sodobnimi smernicami in standardi, zato zmorejo bolje ogrevati prostor in še bolje poskrbeti za to, da v njem dalj časa ostane toplo. Hkrati pa so tudi enostavni za uporabo, kar je še dodaten pomemben plus.

Kakovostno ogrevanje z električno energijo

Kopalniški radiator tako lahko poskrbi za kakovostno ogrevanje z električno energije. Električna energija vsekakor predstavlja energijo prihodnosti, saj je veliko bolj zelena in veliko bolj prijazna do okolja kot drugi energenti. Zaradi tega se zanjo splača odločiti tudi s tega vidika, saj na tak način naredimo nekaj dobrega za okolje. Hkrati pa na tak način lahko poskrbimo tudi za zelo učinkovito ogrevanje, saj kakovostni grelniki praktično nimajo toplotnih izgub. Kaj to pomeni? To pomeni, da je njihova energetska učinkovitost na zelo visokem nivoju ter da vso električno energijo odlično pretvorijo v toploto, ki ogreva prostor.