Profesionalna kozmetika za salone

Imate kozmetični salon in iščete čim bolj kakovostne izdelke, s katerimi bi svojim strankam priskrbeli prvovrstno nego? Želite svojim strankam ponuditi naravno kozmetiko, ki postaja vedno bolj priljubljena in iskana? Bi želeli izstopati v ponudbi drugih kozmetičnih salonov in tako prehiteti vašo konkurenco? Ali pa iščete slovensko blagovno znamko, s katero bi sodelovali na dolgi rok? Profesionalna kozmetika za salone Essentiq je točno tisto, kar iščete!

Najboljša izbira za stranke

Zakaj ne bi vašim strankam ponudili najboljšega, kar jim lahko ponudite? Predvsem pa, zakaj jim ne bi ponudili izdelkov ter nege, kakršno iščejo in si želijo? Večina strank namreč zelo ceni, če njihov kozmetični salon ponuja kakovostno nego s preverjenimi sestavinami v izdelkih, ki so po možnosti čim bolj naravne. Zavedajo se, da je to najbolje za njihovo kožo, zato jih lahko takšna naravna profesionalna kozmetika za salone, kakršna je Essentiq, prepriča v obisk pri vas.

Poleg tega pa gre za slovensko blagovno znamko, kar stranke prav tako cenijo. Slovenskim izdelkom bolj zaupajo in jih raje podprejo. Prav zaradi tega veliko raje obiščejo kozmetični salon, ki jih uporablja, kot pa tistega, ki jih ne. Slovenski izdelki predstavljajo dodano vrednost, če pa gre za slovenske izdelke iz naravnih, preverjenih sestavin ekološkega izvora, pa je ta dodana vrednost še toliko večja. Torej obstaja še več razlogov za obisk vašega kozmetičnega salona, za vas pa to pomeni več strank.

Naravno je najboljše

Stranke vedno bolj povprašujejo po tem, kaj vsebujejo določeni izdelki, ki se uporabljajo za nego. Danes se namreč na internetu in v drugih virih lahko najde ogromno informacij o sestavinah in njihovi učinkovitosti, morebitni škodljivosti in podobno. Naravna kozmetika je trenutno zelo popularen trend, ki ga morajo upoštevati tudi kozmetični saloni, če želijo prepričati svoje stranke. Hkrati pa se je treba zavedati, da je takšna kozmetika lahko ne le zelo prijazna do okolja in kože, ampak tudi zelo učinkovita in omogoča izvrstno nego, ki daje zelo dobre rezultate. Preizkusite jo in videli boste, da vas bo prepričala!