Radiator za kopalnico Glamox

Zakaj izbrati radiator za kopalnico Glamox? Ker gre za odlično izbiro! Naštejemo vam lahko ogromno razlogov za to, da se odločite prav za grelnik tega norveškega proizvajalca. Na prvem mestu velja zagotovo omeniti izredno kakovost njihovih izdelkov, saj so zasnovani in izdelani po najvišjih standardih, poleg tega pa podjetje nenehno vlaga v razvoj in se trudi izdelati še bolj inovativne grelnike, ki bodo uporabnikom nudili tako udobje kot tudi čim boljšo učinkovitost.

https://silenos-ogrevanje.si/

A to še ni vse: ta blagovna znamka se trudi izdelovati tudi čim bolj ekološke modele, saj jim je mar za okolje. Električna energije je gotovo energija prihodnosti, Glamoxovi modeli pa jo porabijo do 35 % manj, saj so zelo varčni. Torej uporabljajo okolju prijazen vir energije ter imajo poleg tega še nizko porabo, zaradi česar so zagotovo optimalna izbira za prav vse prostore.

Pri ogrevanju se odlično obnesejo, zaradi česar vam lahko tudi radiator za kopalnico Glamox lahko samo priporočimo. Njihov model Vigo vam namreč nudi odlično razmerje med kakovostjo in ceno, med uporabnostjo ter učinkovitostjo in nizko porabo, poleg tega pa je že izjemno priročno oblikovan. Je namreč zelo ozek, montira pa se ga na steno, kar omogoča veliko možnosti za montažo, četudi je vaša kopalnica zelo majhna.

Poleg tega pa ima radiator za kopalnico Glamox oziroma model Vigo še dodatno funkcionalnost: ni namreč le grelnik, ampak tudi sušilnik, saj je oblikovan tako, da omogoča enostavno sušenje mokrega perila, ki se na njem zelo učinkovito in hitro posuši. Če imate težave z brisačami, ki po tuširanju ali kopanju ostajajo vlažne, saj se do naslednjega tuširanja ali pranja ne posušijo dovolj dobro, je to gotovo rešitev za vas.

Poleg tega je takšen grelnik primerna možnost tudi za vse, ki iščejo ugodno rešitev za ogrevanje kopalnice v prehodnih obdobjih, ko njihovo centralno ogrevanje še ne deluje oziroma so ga že izklopili. Zakaj ne bi za takšne primere montirali dodatnega grelnika, s katerim boste poskrbeli za vse potrebno udobje med kopanjem ali tuširanjem?