3D printanje je super rešitev

Imate tudi vi številne zamisli? Sanjate o tem, da bi enkrat izdelali določen izdelek, ki bi bil zanimiv za prodajo? Imate polne predale skic, a ne veste, kako iz njih narediti nekaj konkretnega? Bi radi uresničili svoje sanje in v rokah držali izdelek, ki je plod vaše ideje, a ne veste, kako do uresničitve vaših sanj? Pri tem vam lahko pomaga 3D printanje, ki predstavlja prvi korak na poti do vaših sanj!

Od ideje do izdelka

Ideja v glavi ali skica je dobra osnova za nadaljnje razmišljanje o tem, kako bi bil videti nek predmet, vendar pa si je nek izdelek veliko lažje predstavljati, če ga vidimo v 3D obliki. Že kiparji so od nekdaj v ta namen poleg skic uporabljali tudi različne makete iz voska, gline in drugih materialov za to, da so se nato lažje lotili izdelave pravega kipa iz kamna ali kovine. Z istim namenom podjetja investirajo precejšnje zneske in veliko časa v razvoj prototipov, preden se lotijo proizvodnje pravega izdelka.

Vendar pa pot od ideje do pravega izdelka ni vedno prav lahka oziroma vsaj včasih ni bila. Izdelava prototipa je bila nekoč zelo zamudna, treba je bilo pripraviti kalupe, uporabljalo se je drage stroje za brizganje plastike … Danes je na srečo vse to preteklost, saj imamo 3D printanje, zato je od ideje do resničnega izdelka iz plastične mase, ki ga boste lahko otipali in prijeli iz vseh strani, veliko lažje priti!

Pomoč pri uresničevanju vaših idej

Če imate torej določeno zamisel, jo nikar ne skrivate v svoji glavi ali na skicah v predalu, ampak jo čim prej uresničite! Danes je namreč to lažje kot kdaj koli prej! Izkoristite možnosti, ki vam jih omogoča 3D printanje in spremenite svoje ideje v resničnost! Pri tem vam lahko pomagajo tudi v podjetju 3D Tovarna, kjer se ne ukvarjajo le s tiskanjem izdelkov, ampak vam tudi pomagajo pri razvoju vaše ideje. Kontaktirajte jih in z veseljem vam bodo svetovali!