oči

Antiage – Linija izdelkov, ki predstavlja novost v kozmetiki

Antiage je linija izdelkov, ki so jo razvile mnoge kozmetične znamke, ter so specialni kozmetični proizvodi za ohranjanje mladostnega videza kože. Ko se na koži pojavijo prvi znaki staranja kože, ki jih spremljajo prve gubice in nenapetost kože, je primeren čas, da začnemo skrbeti za svojo kožo, če to slučajno že ves čas ne počnemo.

Linija antiage izdelkov je negovalna kozmetika za kožo v procesu staranja, saj koži nudi podporo pri zaustavljanju oziroma upočasnjevanju procesa staranja. Antiage kozmetika je primerna za vse tipe kože in za vse starosti, potrebno je le izbrati pravo znamko za vsak tip kože, da ta koži kar najbolj ustreza. Novost je regeneracijski serum z antiage učinkom, ki gladi gube in koži vrača čvrstost, prožnost in sijaj. Učinek je viden takoj po nanosu, ten kože pa je poenoten in sijaj kože očiten. Ker je antiage kozmetika pripravljena iz naravnih sestavin, te še dodatno hranijo kožo in ji pomagajo ohranjati mladosten videz.

Antiage kozmetika je novost, ki z redno in vsakodnevno uporabo ponuja prijetne rezultate, kot so lifting učinek, ki traja 8 ur ali pa kreme, ki globinsko navlažijo kožo in dolgoročno delujejo blagodejno na kožo. Vlaženje kože je pomembno, saj se suha koža hitreje stara in je občutljivejša na nastanek gub in zunanje vplive. Zato je vsakodnevno čiščenje in nega ter vlaženje kože izredno pomembno pri ohranjanju mladostnega videza kože.

Antiage kozmetika je poleg zdravega načina življenja in rednega gibanja primerna dopolnitev k vsakodnevni skrbi zase še posebej po 40. letu starosti, ko koža počasi izgublja na svoji elastičnosti zaradi upadanja vsebnosti kolagena in elastana, kar rezultira v ohlapnost (nenapetost) kože in v pojav nezaželenih gub.

Na voljo so poleg serumov in krem tudi kreme z zaščitnim faktorjem ter geli za prhanje z antiage učinkom, da bo učinek napete in gladke kože prisoten ob vsaki priložnosti.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *