AvtoStar

Avto oglasnik: nujen pripomoček za prodajo novih in rabljenih avtomobilov

Novi avtomobili se prodajajo v avto salonih, rabljeni pa nujno potrebujejo avto oglasnik, kjer jih kupci lahko poiščejo in primerjajo s podobnimi avti. Oglase za nova vozila vidimo v vseh medijih, za rabljena pa jih nudi le avto oglasnik. Tam se namreč lahko vpiše vse podatke o vozilu in objavi fotografije vozila ter kontakt prodajalca. Ogled je potem možen po dogovoru, prodaja pa se izvrši preko kupoprodajne pogodbe med fizičnimi osebami.

Avto oglasnik Avtostar ima na vstopni strani enostaven iskalnik, kjer označite znamko, model in vrsto goriva, nato pa iskalne rezultate dodatno omejite s stranskim iskalnikom ter si tako prilagodite ali omejite iskanje. Pregledno nanizani oglasi z izpostavljenimi glavnimi lastnostmi vozil vam olajšajo izbiro pri klikanju, saj se lahko takoj odločite, ali je vozilo primerno za vaše zahteve ali ne.

Poleg tega ima avto oglasnik Avtostar možnost ogleda mnenj voznikov o posameznih modelih avtomobilskih znamko, kjer lahko tudi sami vpišete vozniško izkušnjo s svojim avtom. Včasih več odtehta mnenje uporabnika določenega vozila, kot samo gol opis karakteristik določenega vozila.

Naj vam bo avto oglasnik v pomoč pri iskanju pravega vozila za vaše potrebe in želje, saj lahko povsem enostavno primerjate več rabljenih vozil hkrati. Izberete lahko celo vozila po obliki karoserije, ne le po modelu in znamki – recimo da potrebujete večji avto, ker se bo vaša družina povečala za novega člana in si želite karavana ali enoprostorca. Skoraj vse znamke imajo karavane in enoprostorce, a da bi pregledovali vsako posebej, bi vam to vzelo ogromno časa. Tukaj pa le izberete obliko vozila in že se vam nanizajo rezultati vseh znamk, ki jih lahko dodatno omejite glede na želene parametre s kljukicami v stranskem meniju. Enostavneje kot tako, skoraj ne gre.

Dober avto oglasnik ima na enem mestu več tisoč oglasov za rabljena in tudi nova vozila, zato je izbira včasih težka zaradi preveč možnosti. Če možnosti omejite glede na vaše zahteve in želje pa že dobite dovolj omejen seznam iskalnih rezultatov, med katerimi je lažje izbrati. Avtomobili se oglašujejo na več oglasnih mestih in v več avto oglasnikih, zato morate biti tudi hitri, da avta prodajalec ne proda prej, kot vi pokličete in se dogovorite za ogled.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *