električni radiator za brisače (3)

Električna lojtra za kopalnico pride prav od jeseni do pomladi

Od jeseni do pomladi je navadno čas nekoliko nižjih temperatur. Niso pa ves ta čas temperature zimske. Šele ko temperature postanejo zimske oziroma dovolj nizke se navadno začne tudi kurilna sezona. A kaj če vas v kopalnici vašega doma kdaj pa kdaj zazebe tudi v času izven kurilne sezone? Pomaga vam lahko električna lojtra za kopalnico. Z njo boste preprečili, da bi vas pri njeni uporabi zeblo, ne glede na to, ali bo že čas kurilne sezone ali ne …

Dodaten grelnik za ogrevanje

Električna lojtra za kopalnico se največkrat uporablja kot dodaten grelnik za ogrevanje. Namesti se jo na steno, kjer ni moteča. Je namreč zelo tanka in ne sega v prostor. Predvsem pa jo lahko celo leto uporabljate za sušenje brisač oziroma na sploh kot obešalo – za oblačila ali kaj drugega. Zato predstavlja praktičen element kopalnice tudi izven hladnih dni, ko se jo lahko uporabi za gretje. Prostor je namreč zmožna segreti dovolj, da je njegova uporaba prijetna, četudi v njem ni drugih virov ogrevanja. Torej gre za idealno rešitev za čas, ki se sicer nahaja izven kurilne sezone, a je vsaj v določenih delih dneva že bolj hladno, zato dodatna možnost ogrevanja vsekakor pride prav. Če se vam zdi, da bi tudi vam kdaj prav prišlo dodatno ogrevanje, gotovo velja razmisliti o tej rešitvi. Dodaten grelnik za ogrevanje namreč ni drag, kar je še dodatni razlog za to, da se ga splača kupiti.

Električna lojtra za kopalnico – preprosta montaža

Preprosta montaža je še dodatni razlog za namestitev takšnega grelnika. stenski grelnik za kopalnicoZvrtati je treba le nekaj lukenj, vanje namestiti nosilce in nato nanje pritrditi grelnik. Vse skupaj je enostavno in ne zahteva veliko truda, zato boste za montažo lahko poskrbeli kar se da hitro. Nato pa sledi še priklop, ki tudi ne bi mogel biti enostavnejši: kabel le vklopite v vtičnico in to je to. Ko je to opravljeno, se električna lojtra za kopalnico že lahko začne uporabljati za ogrevanje.

Zakaj se splača imeti v kopalnici dodaten grelnik?

Dodaten grelnik velikokrat pride prav. To še posebej občutimo v času izven kurilne sezone, komaj čakamo, da se ta končno začne – ker nas zebe. Takrat bi tako zelo pasalo imeti dodaten grelnik, s katerim bi lahko ogreli prostor in se nekoliko pogreli. Zagotovo se električna lojtra za kopalnico tako zelo dobro obnese in vsak, ki jo ima, jo tudi pogosto in z veseljem uporablja. Omogoča namreč:

 • ogrevanje tudi v času izven kurilne sezone,
 • da vas pri uporabi kopalnice ne bo nikoli več zeblo,
 • dodatno alternativo obstoječemu sistemu za ogrevanje,
 • možnost kombiniranja z obstoječim sistemom za ogrevanje,
 • možnost dodatnega ogrevanja brez velikih stroškov začetne investicije (grelnik je možno kupiti po ugodni ceni),
 • možnost hitrega segrevanja prostora,
 • da deluje samostojno in neodvisno od drugih virov gretja,
 • enostavno uporabo, pa tudi enostaven priklop in montažo,
 • da takrat, ko ni v uporabi, v prostoru ni moteča oziroma se da nanjo obešati brisače, kar je vsekakor zelo priročno,
 • da takrat, ko ni v uporabi, ne porabi niti trohice elektrike,
 • dolgo delovanje brez posebnega vzdrževanja.