natron vrečke

Natron vrečke so praktične in odporne

natron vrečka
Natron vrečka – Intercommerce

Natron vrečke predstavljajo zelo kakovostno papirnato embalažo, v katero se lahko zapakira ogromno različnih stvari in izdelkov. Primerne so za pakiranje izdelkov različnih velikost, od izredno velikih do tudi zelo majhnih. Prav te manjše vrečke so postale zelo priljubljene za pakiranje najrazličnejših izdelkov, sploh ker so na voljo v številnih različicah, pri čemer je možno izbirati med več vrstami zapiranja – ultrazvočnim, z vrvico itd. Zaradi njihove priročnosti se jih še posebej pogosto za pakiranje proizvodov uporablja v živilski industriji, pa tudi povsod drugje. Prepoznamo jih po značilni rjavi barvi.

Za pakiranje praškastih in zrnastih proizvodov

Natron vrečke se uporablja predvsem za pakiranje praškastih in zrnastih proizvodov, pa tudi marsičesa drugega, predvsem pa za pakiranje živil oziroma hrane. Gre za embalažo, ki je narejena iz nekoliko debelejšega papirja z rebrasto strukturo. Tak papir, ki ga imenujemo natron papir, po katerem so vreče dobile tudi ime, je nadvse odporen in vzdržljiv, kar vam omogoča, da lahko v vrečko zapakirate tudi proizvode z višjo težo, pa se ta zlepa ne bo poškodovala, strgala ipd. Poleg tega pa imajo zaradi materiala, iz katerega so narejene, tudi zelo dobro nosilnost. Na voljo so vam v različnih dimenzijah, in sicer:

  • 0,5 kg,
  • 5 kg,
  • 20 kg,
  • 25 kg,
  • 30 kg,
  • 40 kg,
  • 50 kg.

Možnost prilagoditve vašim potrebam

Izbirate pa lahko ne le med različnimi dimenzijami, ampak je možno tudi druge lastnosti natron vrečke prilagoditi vašim potrebam oziroma zahtevam, torej glede na to, kaj boste pakirali vanje, kakšen bo proces pakiranja, kje boste zapakirane izdelke skladiščili, ali bo embalaža namenjena zgolj transportu ali pa končnemu kupcu itd.

Na njih je možno narediti tudi izsek v želeni obliki ali pa izbrati takšne, ki imajo znotraj še folijo HDPE za dodatno zaščito produkta pred vlago in ostalimi zunanjimi dejavniki. Zelo priročni so tudi modeli z vrvico. Ta namreč omogoča lažje ter hitrejše odpiranje, pa tudi zapiranje. Po želji pa lahko izberete tudi modele z ultrazvočnim zapiranjem, ki omogoča, da produkt, ki je pakiran na tak način, zelo dolgo ohrani svoje lastnosti, kar je še posebej pomembno pri pakiranju živil – čaja, kave ipd.