dvižna košara

Najem teleskopske dvižne košare za lažje delo na višini

najem teleskopske dvižne košareZa najem teleskopske dvižne košare se je smiselno odločiti predvsem v primerih, ko je za uspešno opravljanje višinskih del potreben velik vertikalni in horizontalni doseg. Takšne naprave namreč omogočajo dvig do zelo visoke višine in to, da tudi v primeru, ko je do mesta, kjer je treba opraviti delo na višini, težko dostopati ali pa je za dostop do njega treba seči čez različne ovire, s tem ni prav nobenih težav.

Potrebujete napravo za delo na višini nad 20 metrov?

Če morate opraviti delo na višini do 20 metrov, si v ta namen lahko izposodite različne vrste naprav. Za višino nad 20 metrov pa običajno najbolj prav pride prav najem teleskopske dvižne košare, saj slednje omogočajo dvig tudi na višino nad 20 metrov. Kako visoko boste lahko delavce, orodje in vse ostalo dvignili s takšno košaro, je sicer odvisno od njenega modela in od tega, kakšen vertikalni in horizontalni doseg ima, pri čemer se oba od modela do modela lahko precej razlikujeta.

Vsak model je namreč nekoliko drugačen, zato je pred odločitvijo za njegovo izposojo vedno treba preveriti njegove lastnosti in to, kaj vse vam določen model omogoča. Med drugim je na primer pri opravljanju dela tako visoko nad tlemi poleg same varnosti in stabilnosti vsekakor pomembno tudi to, koliko časa traja dvig – pri najbolj zmogljivih modelih takšen dvig poteka izredno hitro, kar omogoča tudi večje zadovoljstvo delavcev in to, da je delo opravljeno v krajšem času.

Kam poslati povpraševanje za najem teleskopske dvižne košare?

teleskopska dvižna košaraPovpraševanje za najem teleskopske dvižne košare lahko pošljete podjetju Unisel, ki se že dolgo ukvarja z izposojo takšnih naprav zadovoljnim strankam po vsej Sloveniji. Nudijo vam več različnih košar, med katerimi lahko izbirate glede na to, za kakšno delo gre oziroma na kakšni višini poteka. Modeli v njihovi ponudbi so primerni tako za opravljanje gradbenih, vzdrževalnih, montažnih in različnih drugih del, ki potekajo na višini zelo visoko nad tlemi, pri čemer gre za zelo kakovosten, skrbno izbran in zanesljiv nabor ustreznih modelov.