Najlepši dizajnerski radiatorji

Glamox zagotovo velja za tistega proizvajalca, ki se lahko pohvali ne le s kakovostjo in učinkovitostjo svojih proizvodov, ampak tudi z dizajnerskimi radiatorji. Njihovi električni radiatorji so namreč oblikovani zelo premišljeno, praktično in hkrati estetsko dovršeno. Nekatere linije oziroma modeli radiatorjev Glamox so iz tega razloga prejeli tudi oblikovalske nagrade, prav vsi njihovi radiatorji pa veljajo za odlično dizajnirane.

Dizajnerski radiatorji na elektriko Glamox so tako primerni prav za vse prostore, saj niso le učinkoviti, ampak tudi lepi. Zaradi svoje dovršene oblike se skladajo prav z vsakim slogom notranje opreme, saj so zelo elegantni in sofisticirani. Prav zaradi tega se uporabljajo tako v zasebnih stanovanjih in hišah kot tudi v poslovnih prostorih – prav povsod se odlično obnesejo. Poleg tega, da vas bodo dizajnerski radiatorji Glamox prepričali s svojo obliko in videzom, pa enako velja za njihovo učinkovitost. Veljajo namreč ne le za ene med najbolje oblikovanimi električnimi radiatorji, temveč tudi med najbolj varčnimi.

Odličen skandinavski dizajn, preverjena kvaliteta in nizka poraba so lastnosti zaradi katerih so dizajnerski radiatorji Glamox na elektriko prava izbira. Na voljo so številni različni modeli, med katerimi lahko izbirate. Poleg različno oblikovanih modelov so na voljo tudi modeli v različnih barvah, beli, črni, rdeči, srebrni itd. Med drugimi pa podjetje Silenos ponuja tudi dizajnerske radiatorje VIGO, ki so na voljo v prav posebnih izvedbah. Recimo v inox izvedbi ali v imitaciji lesa. Takšni električni dizajnerski radiatorji se enostavno  zlijejo z okoljem oziroma ostalo opremo v prostoru.

Če je do sedaj veljajo, da so radiatorji nekaj, kar je treba pri opremljanju postaviti na čim manj opazno mesto, to danes ne velja več. Dizajnerski radiatorji Glamox so namreč kos opreme, ki ga lahko z veseljem pokažete vsem na ogled in ga postavite na vidno mesto v prostoru. V primeru, da cenite dober dizajn in kakovost, potem so Glamox in Vigo dizajnerski radiatorji tisto, kar potrebujete za vaš dom, poslovni prostor, vikend in druge notranje prostore. Takšni radiatorji namreč pašejo prav povsod!