popravilo poškodb od toče

Popravilo toče na avtu in povračilo škode

Popravilo toče na avtuVas čaka popravilo toče na avtu? Imate vaš avto tudi ustrezno zavarovan proti toči? Potem si lahko uredite povračilo škode oziroma poskrbite za to, da z njim ne boste imeli nobenih stroškov, ampak bo popravilo plačala vaša zavarovalnica. Najhitreje bo, če avto odpeljete na servis, kjer lahko ne le odpravijo vse poškodbe, ampak poskrbijo tudi za cenitev škode ter njeno prijavo zavarovalnici. Tako boste namreč najhitreje uredili prav vse ter škodo tudi najhitreje dobili povrnjeno.

Kako uveljavljati zavarovanje proti toči?

Zavarovanje proti toči lastnikom avtomobilov omogoča, da v primeru škode, ki jo povzroči toča, dobijo denar za popravilo toče na avtu povrnjen od zavarovalnice. Postopek za povračilo škode je načeloma enostaven, a ga lahko še dodatno poenostavite, če za popravilo toče na avtu izberete ponudnika, ki poleg tega nudi tudi možnost cenitve in prijave škode zavarovalnici. Tako se vam ne bo treba ukvarjati z zavarovalnico in prijavo škode, ampak boste vse uredili na enem mestu – vaš avto bo kmalu nared, stroške popravila pa vam bo kmalu povrnila zavarovalnica.

Cenitev, prijava in popravilo toče na avtu na enem mestu

AC Trobec vam omogoča, da prav vse v zvezi s popravilom in povračilom škode, ki jo je na vašem avtomobilu povzročila toča, uredite na enem mestu. Nudijo vam namreč:

  • cenitev škode,
  • prijavo škode zavarovalnici,
  • popravilo toče na avtu.

Če imate torej avto ustrezno zavarovan in bi radi uveljavljali škodo ter hkrati poskrbeli še za čim hitrejše popravilo poškodb, odpeljite svoj avto k njim in poskrbeli bodo za to, da vam vse skupaj ne bo vzelo preveč časa in da boste imeli s celotnim postopkom čim manj dela. Zavedajo se namreč, kako dragoceno je za njihove stranke, če prav vse uredijo oni, zato se bodo maksimalno potrudili za to, da vam prihranijo dodatne opravke. Ker so se s takšnimi postopki in komunikacijo z zavarovalnicami že velikokrat ukvarjali, vam bodo zagotovo lahko pomagali in v najkrajšem času poskrbeli za vse potrebno, hkrati pa bodo poskrbeli tudi za to, da bo vaš avto spet čim prej nared za uporabo in na njem ne bo vidnih prav nobenih poškodb zaradi toče.