auto delta avto oglasi avtostar

Autodelta: Prodaja novih in rabljenih vozil

Kam se obrniti, če imate težave z avtomobilom? Na priznano in uveljavljeno avtohišo, seveda! Autodelta je podjetje z več kot dvajsetletno tradicijo, v tem času pa se je ponudba razširila in izoblikovala tako, da je danes popolnoma po željah vsake stranke – poskrbeli bodo za kakršne koli potrebe v zvezi z avtomobilizmom, saj ponudba vključuje prodajo novih in rabljenih vozil, servis, razna popravila in preglede, pa tudi financiranje ter najem vozila. Autodelta je partner, ki vas na cesti nikoli ne pusti na cedilu!

Prodaja novih in rabljenih vozil je med najbolj uspešnimi dejavnostmi podjetja, saj je trg vedno dinamičen. Na leto lastnika preko podjetja zamenja kar 1500 vozil – gre za nova in stara vozila v ponudbi. K uspešnosti veliko dodajo različne ugodnosti, ki jih imajo stranke podjetja – poleg ugodnih možnosti financiranja je namreč dobro poskrbljeno tudi za tiste kupce in prodajalce, ki bi radi unovčili tudi svoje staro vozilo. Akcije staro za novo in staro za staro so kot nalašč za tiste, ki želijo svojega jeklenega konjička zamenjati za novejšega žrebca, pri tem pa doplačati le razliko. Avtohiša Autodelta nudi tudi odkup vozila za gotovino, mnogi pa bodo veseli možnosti ugodnega najema najrazličnejših vozil.

Raznolika ponudba vozil pa ni vse, kar Autodelta nudi – podjetje ima lasten autoservis in delavnico, v kateri opravljajo najrazličnejše preglede in popravila. Poleg servisa je mogoče koristiti ličarske, kleparske in vulkanizerske storitve, ter nasploh vse, kar od avtoservisa potrebujete. Lahko opravite tehnični pregled, kupite nove gume, si privoščite optične nastavitve podvozja in še in še.
Podjetje Autodelta iz leta v leto dokazuje, da je vredno zaupanja, ki ji ga izkazujejo številne stranke. Če torej želite zanesljivega partnerja, ki bo na cesti vedno na voljo, preverite njihovo ponudbo in se oglasite v ljubljanskih poslovalnicah.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *