Električni radiatorji Glamox – pojem kvalitete

Večletna garancija, lep dizajn in energijska učinkovitost so le nekatere lastnosti, zaradi katerih električni radiatorji Glamox veljajo za pojem kvalitete. Gre za norveško blagovno znamko, ki združuje varčne energetske rešitve s sodobno tehnologijo in prvovrstnim oblikovanjem. Varčni radiatorji Glamox tako predstavljajo odlično možnost za ogrevanje, ki se tudi pri nas vedno bolj uveljavlja. Vedno več ljudi namreč spoznava, da se ogrevanje na elektriko splača, če pri tem uporabimo varčne radiatorje, ki zelo hitro ogrejejo vsak prostor in poskrbijo udi za vzdrževanje želene temperature.

Energetsko varčni električni radiatorji Glamox so na voljo v več različicah, ki imajo različne karakteristike. Vsaka serija ali model ima svoje lastnosti, vendar je prav vsem radiatorjem Glamox skupno to, da so tako funkcionalni kot estetski ob enem. Če vam je estetika pomembna, potem so električni radiatorji Glamox pravi za vas! Odlikujejo jih sofisticirane linije in minimalističen dizajn v večno moderni beli barvi, ki se ujema z opremo prav vsakega prostora, nekateri modeli pa so na voljo tudi v drugih izbranih barvah. Dizajn je zasnovan tako, da radiatorji nimajo nepotrebnih odprtin, v katerih bi se nabiral prah, kar je za čiščenje in vzdrževanje pa tudi bolj prijetno bivanje vsekakor bistvenega pomena.

Sami električni radiatorji Glamox se sicer lahko namestijo kamorkoli, saj so primerni tako za bivalne kot vse druge prostore. Z njimi lahko poskrbite za dodatno ogrevanje kopalnice, hodnika, stopnišča, garaže ali kakšnega drugega prostora. Vse, kar potrebujete, je možnost priklopa na električno omrežje. Varčni električni radiatorji Glamox sicer nameščeni na steno zasedejo zelo malo prostora, montiranje na steno pa je zelo enostavno. Pri tem se uporabi posebne konzole, ki omogočajo, da radiator trdno stoji na svojem mestu. Opremljeni so sodobnimi termostati, s pomočjo katerih lahko temperaturo v prostoru nastavimo z veliko preciznostjo. Poleg digitalnega termostata se lahko odločimo tudi za termostat, ki deluje s pomočjo wi-fi tehnologije, kar nam omogoča še večje udobje in še več funkcij.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *