Kateri zasebni vrtec?

Najti dobrega varstva za male nadobudneže ni vedno lahko. Ena od odličnih možnosti v ta namen je zasebni vrtec, ki ponuja najboljše, kar tako otroci in starši pričakujejo od varstva. Vsak starš si namreč želi, da bi se njegov otrok v vrtcu čim bolje počutil, da bi se česa novega naučil in razvijal svojo samostojnost, samozavest in funkcioniranje v družbi. Poleg tega si vsi starši želijo, da bi bil njihov otrok v vrtcu dobro preskrbljen, kar vključuje tako redno menjavo pleničk in skrb za higieno kot tudi pestro in zdravo izbiro hrane ter veliko gibanja na svežem zraku.

zasebni vrtec Moj MojVse to vam ponuja zasebni vrtec Moj Moj, vrtec na Rudniku v Ljubljani, kjer deluje ekipa vzgojiteljic, ki se resnično trudijo za dobrobit malčkov in njihovih staršev. Vrtec deluje v mirnem okolju, ki je le korak stran od izvoza za avtocesto, kar bo staršem gotovo olajšalo vsakodnevno vožnjo otrok v vrtec in nazaj domov. Ob vrtcu stoji tudi veliko igrišče, kjer otroci v varstvu preživijo največ časa, saj imajo dovolj prostora za tekanje, gibanje in igranje, na igrišču pa so postavljena tudi zanimiva igrala, ki še popestrijo vrtčevski vsakdan.

notranjost, garderoba vrtcaTudi notranjost vrtca je zelo lepo opremljena z novim pohištvom in pisanimi barvami, ki jih imajo otroci zelo radi. Vse v vrtcu je oblikovano po meri otrok in tako, da tja radi zahajajo. Vzgojiteljice se trudijo, da v program vključijo tudi čim več zanimiv vsebin, da otroci širijo svoje znanje, ustvarjalnost, igranje na glasbila, motoriko, besedni zaklad in vsa druga področja.

K temu otroke spodbujajo tudi igrače, ki so didaktično zasnovane, saj to spodbuja njihov razvoj. Tudi prehrana v zasebnem vrtcu je prilagojena malčkom, saj jo vsak dan sproti vozijo iz centralne kuhinje (vključeni so v sistem prehrane v javnih vrtcih), kar pomeni, da sledi vsem smernicam otroške zdrave prehrane, je izjemno raznolika in sveže pripravljena.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *