Učinkovita industrijska avtomatizacija

Potrebujete komponente za industrijsko avtomatizacijo oziroma razmišljate o tem, kako čim bolje izvesti ta proces in poskrbeti za njegovo čim višjo učinkovitost? Industrijska avtomatizacija je s pomočjo proizvajalca Siemens in njegove opreme velike lažje izvedljiva ter nadvse prilagodljiva!

Siemens oprema za avtomatizacijo
V industriji je avtomatizacija nujen proces, ki pohitri proizvodnjo in jo naredi bolj učinkovito. Prav zato se v podjetju VRD Dankon trudimo poskrbeti, da so tudi na slovenskem trgu na voljo vsa orodja za avtomatizacijo, pri čemer stavimo na kakovost in izkušnje priznanega proizvajalca Siemens, ki med drugim ponuja tudi:
– izredno prilagodljive krmilnike Siemens Simatic S7-1200
– krmilnike za mikro avtomatizacijo Siemens LOGO
– modularne napajalnike Siemens SITOP
– Siemens PLC in HMI
– opremo za distribucijo električne energije
– pogonsko, procesno in stikalno tehniko Siemens

Vso našteto opremo za industrijsko avtomatizacijo proizvodnje odlikuje:
1. Visoka kakovost (s tem pa tudi manjša možnost okvar in popravil)
2. Izredna prilagodljivost (za različne namene in vrste proizvodnje)
3. Možnosti nadgraditve in razširitve (omogoča izgradnjo kompleksnega sistema za avtomatizacijo celotne proizvodnje)

To so najpomembnejše lastnosti vsake opreme za avtomatizacijo, poleg tega pa je pomembno tudi, da z opremo ni preveč težavno upravljati in da programiranje krmilne logike zanjo ne zahteva preveč časa. Siemens je prav zaradi svoje vsestranskosti in velike zmožnosti prilagajanja njihove opreme za industrijsko avtomatizacijo potrebam podjetij in proizvodnje, postala ena od najbolj cenjenih blagovnih znamk na tem področju.

Siemens vam zagotavlja, da industrijska avtomatizacija v vašem podjetju ali proizvodnji poteka gladko in brez zapletov, poleg tega pa poskrbi tudi za svetovanje, izobraževanje in razvoj novih rešitev na tem področju. Če razmišljate o avtomatizaciji proizvodnje, potem veste, kaj izbrati – Siemens, blagovno znamko, na katero se lahko zanesete!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *