Urejanje in načrtovanje vrtov

Bi radi imeli lepo urejen vrt? Si želite čudovito negovane zelenice? Ne veste, kako obrezati sadno drevje, da bo naslednje leto bujno rodilo? Ali pa bi radi morda radi spremenili zasnovo vrta in ga preuredili? Vse to so storitve, ki jih izvaja vrtnarsko podjetje Skerca.si. V njem poskrbijo za profesionalno urejanje in načrtovanje vrtov in okolice poslovnih objektov, hiš, vikendov pa tudi drugih zelenih površin, kot so na primer parki.

Urejanje in načrtovanje vrtov je opravilo, ki se ga je treba lotiti premišljeno. Izkušeni vrtnarski mojster bo najprej obiskal vaš vrt in si ga ogledal. Skupaj boste premislili o tem, kaj bi se dalo narediti, da bi bil vrt še lepši. Pogovorili se boste o tem, katere rastline zasaditi, kako čim bolje izkoristiti teren, kako poskrbeti za senco na določenem delu vrta in vse ostale detajle. Nato sledi izdelava načrta urejanja okolice, pri katerem bodo upoštevani tako potenciali, ki jih ima vaš vrt, kot vaše želje glede ureditve. Načrtovanja vsakega vrta se lotijo individualno ter zasnovo prilagodijo tistim, ki bodo vrt uporabljali.

Načrtovanju sledi izvedba načrta. Pri tem bo treba odstraniti nekatere rastline in zasaditi nove, prezračiti trato in jo pognojiti oziroma jo položiti na novo. Pri tem bodo vrtnarski mojstri uporabili tako imenovane travne tepihe, ki omogočajo, da čez noč dobite lepo zeleno trato in s tem lepši vrt.

Če za urejanje in načrtovanje vrtov najamete vrtnarsko podjetje, boste imeli kmalu veliko lepše urejen vrt. Vrtnarji bodo poskrbeli tako za dober načrt kot tudi za izvedbo vseh temeljnih korakov, ki vam bodo pomagali do lepše okolice. Delo bodo opravili profesionalno in skrbno ter vam ob tem podali tudi kakšen nasvet glede dokončne ureditve ali vrtnarskih opravil. V primeru, da bi si želeli urediti vrt oziroma okolico, pa za to nimate časa ali ne veste, kako bi se tega lotili, pokličite vrtnarsko podjetje in skupaj boste našli rešitev!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *