Veganski piling za obraz

Naša koža na obrazu si občasno zasluži bolj intenzivno čiščenje. Za to najbolje poskrbi naravni & veganski piling za obraz. Piling si lahko pripravite po kakšnem domačem receptu iz čim bolj naravnih sestavin ali pa uporabit že pripravljen piling, v katerem so vse sestavine skrbno in premišljeno izbrane tako, da kar najbolje očistijo, osvežijo in navlažijo našo kožo.

Tak je tudi veganski piling za obraz Essentiq, ki vas bo prepričal s svojo odlično in naravno sestavo:

  1. 98,5 % naravnih sestavin
  2. Miniaturni delci oljčnih pešk poskrbijo za odličen piling kože
  3. Nepozebnik učinkovito pomirja vneto in razdraženo kožo
  4. Islandski lišaj kožo neguje in jo vlaži
  5. Negovalno olje šipka poskrbi za sijočo in bolj mladostno kožo
  6. Miniaturni delci oljčnih pečk poskrbijo za odličen piling kože
  7. Ne vsebuje nobenih sintetičnih barvil ali konzervansov
  8. Ne vsebuje parabenov in silikona
  9. Ne vsebuje nobenih parfumov
  10. Ne vsebuje gensko spremenjenih sestavin

Takšen piling za obraz se lahko uporablja prav pri vseh tipih kože. Prepričal vas bo tudi s svojo kremasto teksturo, zaradi katere je njegova uporaba izredno prijetna in enostavna. Najprej je treba kožo dobro očistiti, nato pa nanjo nežno in počasi nanesemo piling ter tako očistimo kožo na obrazu. Za tem kožo počasi speremo ter nanjo nanesemo še tonik. Na koncu obraz zaščitimo tako kot vedno: s kakovostno naravno kremo, ki kožo še dodatno navlaži.

Čeprav piling uporabimo le občasno, pa moramo za kožo redno skrbeti prav vsak dan. Nega kože mora postati naš vsakdanji obred. Redno jo moramo čistiti s primernimi čistilnimi sredstvi, jo negovati s tonikom in ji nuditi zaščito v obliki vlažilnih krem. Le tako bo namreč naša koža lepa in sijoča!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *